joi, 7 iunie 2012

Review Sleek Glisten Me in Empress

Sleek Glisten Me
Buna fetelor,

Mi-am comandat acum aproape 2 saptamani cateva lucruri de la Sleek, Nyx, Beauty Uk si vreau sa impartasesc cu voi parerea mea despre aceste produse.
In primul rand vreau sa vorbesc despre iluminatorul de la Sleek, in nuanta Empress.
Am stat ceva pe ganduri ce nuanta sa aleg (sunt 2 nuante, aceasta fiind cea deschisa) si pana la urma, dupa lungi cercetari si vizionat tutoriale pe youtube am ales aceasta nuanta.Si bine am facut!
Vreau sa trec direct la subiect!

Ce-mi place:
- Nuanta in sine, cand pui pe mana este un auriu superb, dar cand il intinzi se transforma putin si in argintiu...Ce sa mai, m-am facut inteleasa nu?NOT!
- Da o stralucire foarte naturala, deloc uleioasa.
- Rezista.
- Ambalajul. 
- Pretul destul de avantajos, nu foarte scump, nu foarte ieftin.Nici ieftin rau nu-i bine, daca e ceva in neregula cu produsul, nu?

Ce nu-mi place: Spre uimirea mea, nu am ce sa scriu aici.Il si folosesc de putin timp si poate nu am experimentat mult cu el, dar pana acum, m-a cucerit!
Daca l-as recomanda?DA.
Daca l-as recumpara?DA.

 Acum va las cu niste poze!
 Va pup si spor la cumparaturi! 



 Nu-i asa ca e minunat?Love it!
 

7 comentarii:

  1. unde il pot comanda mil doresc enorm??? pe siteul make shop nu e nuantsa deschisa ? knd am adaugat in cosh a adaugat nuantsa mai inchisa cealalta? te rog frumos ashtept un rasp!

    RăspundețiȘtergere
  2. va rog las adressa de facebook poate imi putetsi raspunde acolo http://facebook.com/B3bytSa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, scuza-ma k am vazut abia acum mesajul...eu mi-am luat iluminatorul de pe makeup shop parca...daca nu gasesti acolo, incearca si pe mya shop sau pe cosmetic-style..Sper ca am fost de ajutor!

      Ștergere
  3. E superb,este printre primele mele achizitii din sfera make-upului ,si eu am aceeasi nuanta,il am de aprox un an si abia se vede ca l-am consumat desi il folosesc des,insa un pic e indeajuns :)
    Te-am pupat si inainte de a te invita pe la mine vreau sa-mi spui te rog ce culoare si ce oja ai pe degete ca e HOTTTTTTT :)

    http://buburuzacuatitudine2008.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, este o oja de la WOW Cosmetics.Nu mai stiu exact nuanta.Te pup!

      Ștergere